Τεύχος 10 - 24 Ιουνίου 2016

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ALLOU !!

Δράση, αδρεναλίνη και περιπέτεια είναι με λίγα λόγια μια επίσκεψη σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας. Με προορισμό το  Allou Fun Park, δόθηκε το τελευταίο ραντεβού της e-παρέας για την φετινή Κατηχητική Χρονιά! Με 20 από τα παιδιά και ορισμένους Γονείς συναντηθήκαμε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2016 στον Ρέντη. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν ξένοιαστα σε αρκετά από τα παιχνίδια, μετά από τις σχολικές εξετάσεις.
Η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε κι έτσι πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Η επίσκεψη στο πάρκο ήταν μία πολύ διαφορετική και αξέχαστη εμπειρία για όλους μας που θα μας μείνει αξέχαστη. 
Μέχρι τον Οκτώβριο που θα συναντηθούμε ξανά, ευχόμαστε σε όλους Καλό και Ευλογημένο Καλοκαίρι! 


Εκ της Ενοριακής Νεανικής Εστίας
Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη

Δείτε το φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος από την επίσημη έναρξη της Ιστοσελίδας της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη www.eneagstylianougkyzi.gr . Ήταν 15 Ιουνίου του 2015 όταν ξεκίνησε το ταξίδι στο διαδίκτυο (Internet). Ομολογουμένως με δειλά βήματα για το μεγάλο εγχείρημα αλλά και με πολλά πάρα πολλά προβλήματα. Με αγωνία για την ανταπόκριση εκ μέρους των Νέων παιδιών της Ενορίας μας, με την πεποίθηση όμως ότι ο Άγιος Στυλιανός θα είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθειά μας.
Οι επισκέψεις όλη αυτή τη χρονιά έφτασαν τις 925039. Αριθμός ιδιαίτερα σημαντικός για μια Νεανική Ενοριακή Ιστοσελίδα. Αριθμός που μας γεμίζει περισσότερες ευθύνες. Αριθμός που ξεπερνά τα στενά όρια της Ενορίας και επεκτείνεται σε ολόκληρη την πόλη των Αθηνών, τον Νομό, την Ελλάδα μας, ακόμη και το Εξωτερικό.
Δείγμα ότι οι επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον να λάβουν πληροφορίες κυρίως για τις ποικίλες Ενοριακές Νεανικές δραστηριότητες, για αρκετά επίκαιρα θέματα που απασχολούν τις Νέες και τους Νέους μας, ειδικά θέματα που αφορούν και απασχολούν την οικογένεια, για το υπό κατασκευή Ενοριακό Διαδικτυακό Ραδιόφωνό μας καθώς και για πολλά άλλα θέματα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας στον Μακ. Ποιμενάρχη μας Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο Β’ που ευλόγησε την νέα αυτή Ενοριακή Νεανική μας προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους συνταξιδιώτες του διαδικτύου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο enoriakineanikiestia@yahoo.gr και τις παρατηρήσεις, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα της Ενοριακής Νεανικής μας Εστίας.
Οπλισμένοι με την ανταπόκρισή σας προχωράμε ευχόμενοι αυτή η προσπάθειά μας να βοηθήσει κυρίως τους Νέους της Ενορίας μας, αλλά και κάθε επισκέπτη, να γνωρίσει καλύτερα την Εκκλησία και την Ενορία μας ώστε να οδηγηθεί κοντά στον Ιησού Χριστό.

Για την Ενοριακή Νεανική Εστία
του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη
Ο Πρόεδρος
πρεσβ. Αντώνιος Αρ. Μπεζαΐτης

Δείτε επίσης:
Το forum της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγ. Στυλιανού Γκύζη
Τα χάδια του Θεού… (λόγος περί γκρινιάρηδων)
Μήνυμα του Μακαριωτάτου σχετικά με την παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών