ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Φεβρουαρίου 2018

 

   

Παλιοί και νέοι αιμοδότες θα συγκεντρωθούν ακόμη μια φορά στις 11 Φεβρουαρίου 2018 (από τις 10:00 το πρωί ως τη 1:30 μετά το μεσημέρι) για να στείλουν ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας.
Θα συγχρονίσουν τον παλμό της καρδιάς τους με το κάλεσμα της Ενορίας για να δώσουν με τρόπο έμπρακτο, ένα δυνατό μήνυμα αγάπης.
Χρόνια τώρα οι ειδικές υπηρεσίες της χώρας μας, καθημερινά σχεδόν, χτυπούν το σήμα κινδύνου: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΙΜΑ.
Δεν αρκεί η ευαισθησία του Ελβετού για να σωθεί ο Ἐλληνας που το έχει ανάγκη.
Χρειάζεται και η δική μας ευαισθησία, για τον πατέρα μας, τη μητέρα μας, τον αδελφό μας, το παιδί μας. Το μήνυμα αυτό αφορά όλους μας.
Το μέλλον της αιμοδοσίας, το δικό μας μέλλον βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια μας.
Αν θέλεις να δώσεις με τρόπο υπεύθυνο ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, πάρε την απόφαση και έλα να συνταχθείς μαζί μας. Να γίνεις μέλος της τράπεζας αίματος της Ενορίας Αγίου Στυλιανού Γκύζη.
Η εγγραφή γίνεται δωρεάν. Με ένα «τσίμπημα» της βελόνας και δέκα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σου, κάθε εξάμηνο, «πληρώνεις» τη συνδρομή σου.
Είσαι πάνω από 17 ετών;
Έλα να δώσεις το παρόν, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στη προσπάθειά μας, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας ( Λυκαίου 16, έναντι του Ιερού Ναού) όπου συνεργείο αιμοδοσίας, από τις 10:00 το πρωί ως τη 1:3090 =ω μετά το μεσημέρι, θα σε περιμένει μαζί μας.
Στην ενορία θα ανήκει η τιμή ότι σε παρακίνησε να κάνεις την αρχή. Σε σένα όμως η τιμή μιας προσφοράς με ανεκτίμητη αξία, αφού είναι προσφορά ζωής. Από τη στιγμή εκείνη και μετά, ενώνονται οι δρόμοι μας. Ο αγώνας είναι πλέον κοινός.

  
Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Αιμοδοσίας
Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη

    


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ